Combitech

Avoin hakemus

Avoin hakemus

Haluatko olla mukana rakentamassa turvallisempaa yhteiskuntaa?

Onko sinulla IT-alan koulutus ja jo jonkin verran alan työkokemusta. Etsimme positiivisella asenteella elämään ja työntekoon suhtautuvaa henkilöä, joka on oma-aloitteinen, osaa kantaa vastuuta ja haluaa kehittyä ja oppia uutta.

Haemme ensisijaisesti ohjelmistokehittäjiä, mutta hakemuksen voit jättää myös näihin tehtävänimikkeisiin:

  • projektipäällikkö
  • scrum master
  • käytettävyysasiantuntija
  • junior ohjelmistokehittäjä
  • testaaja
  • kybertaitaja.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme haasteellisen tehtäväkentän, ajanmukaiset välineet, ammattitaitoiset työtoverit, vahvaa tukea osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen sekä kilpailukykyiset edut – ja työn, jolla on merkitystä.

Lisätiedot ja hakeminen

Muista kertoa, minkälaisista työtehtävistä olet kiinnostunut, kerro millä paikkakunnalla haluaisit työskennellä sekä palkkatoivomuksesi. Liitä hakemukseesi myös ansioluettelosi.

Combitech Oy on puolustus-, turvallisuus- ja tietoturvaratkaisuja tarjoava yritys, joka työllistää Espoossa, Tampereella, Jyväskylässä ja Säkylässä noin 70 turvallisuusalan huippuasiantuntijaa. Combitech rakentaa turvallisuutta yhteistyössä asiakkaittensa kanssa tarjoamalla ohjelmisto- ja turvallisuusratkaisuja, turvallisuuskonsultointia, tietoliikenne- ja järjestelmäratkaisuja sekä järjestelmäintegraatioita. Combitech Oy on turvallisuuskonserni Saab AB:n omistama yritys.

Yhteystiedot

Timo Rantala
Combitech Oy