ISMERD MEG A POZÍCIÓINKAT!

DOLGOZÓ

KASSZÁS

A pénztárgép kezelése és a rendelések felvétele mellett, Te közvetíted azt a vendégszeretetet, amivel még Sanders ezredes is fogadta látogatóit a saját éttermében.

CSOMAGOLÓ

Csomagolósként szívvel-lélekkel készíted el ételeinket, akárcsak Sanders ezredes annak idején. A szendvicseink, salátáink megalkotása, és a burgonya sütése a feladatod.

SZAKÁCS

Szakácsként az éttermeink szívében: a konyhában Te készíted el vendégeink részére az ínycsiklandó csirkerészeket. A friss csirke pácolása, panírozása és sütése a feladatod, pontosan úgy, ahogy azt Sanders ezredes megálmodta 1939-ben.

OKTATÓ

Oktató pozícióban minden új belépő betanítása mellett a KFC varázsát is átadod az új dolgozóknak. A mindennapi munkád során részt veszel a kollégáid fejlesztésében, hogy mindenki a legtöbbet hozhassa ki magából.

MUNKAIDŐ

MUNKAIDŐ

A munkaidőt - amennyire csak lehetséges - Hozzád igazítjuk. Dolgozhatsz rész- vagy teljes munkaidőben egyaránt. A beosztásokat mindig előre elkészítjük a csapattagok igényeit és az adott étterem nyitva tartását figyelembe véve.

KÉPZÉS ÉS TRÉNING

KÉPZÉS ÉS TRÉNING

Akár tapasztalattal, akár anélkül csatlakozol hozzánk, mi mindent megtanítunk! Együtt fedezzük fel az éttermet, és megismerkedsz a kollégákkal is. Ezután az adott munkaterület elsajátítása következik e-learning és gyakorlati képzés segítségével. A tréningedet egy tapasztalt oktató kíséri végig úgy, hogy minden részlet elsajátításában támogat majd.

KIVÁLASZTÁSI FOLYAMAT

KIVÁLASZTÁSI FOLYAMAT

Elsőként telefonon vesszük fel a kapcsolatot Veled, és megbeszéljük, hogy melyik éttermünk lenne ideális számodra, illetve hogy milyen idősávban szeretnél dolgozni. Ezután időpontot egyeztetünk egy személyes interjúra, ahol majd az étteremvezetővel vagy helyettesével fogsz találkozni. A sikeres interjú után már indulhat is a tréninged. :)

MANAGER

A KFC-nél különböző típusú és felelősségű manager pozíciók várnak Rád. Minden éttermi vezetőnk közös feladata a műszakban dolgozó csapat koordinálása és támogatása, barátságos és megtartó munkakörnyezet megteremtése. A Shift Manager pozícióban két feladatkör közül választhatod ki a Hozzád közelebb állót: Product Manager vagy Facility Manager. A Product Manager területe a kiváló termékminőség és a készletgazdálkodás biztosítása, a Facility Manager a karbantartásért és a tisztaságért felel. A következő lépcső a vezetői pozícióink közül az étteremvezető-helyettes, azaz az Assistant Manager feladatkör. Ezen a területen az étterem munkatársainak toborzása, fejlesztése, a beosztások elkészítése és a bérköltség tervezése a feladatod. A pénzügyi eredményekért, a forgalom növeléséért, a manager csapatért és az étterem teljeskörű irányításáért a General Manager felel. Éttermeink összefogása régiónként, valamint a managerek fejlesztése kiváló eredményeink elérése érdekében az Area Coach feladata.

MUNKAIDŐ

BÓNUSZ

A manager pozícióban dolgozó munkatársaink saját üzleti döntéseik alapján irányítják az éttermeinket. Minden managerünknek a saját felelősségi köréhez kitűzött tervei vannak, melyek elérése esetén kiemelkedő bónuszban részesülnek hónapról, hónapra.

KÉPZÉS ÉS TRÉNING

KÉPZÉS ÉS TRÉNING

A manager pozíció típusától függően 3 és 9 hónap közé tehető a betanulási időszak. A képzés elején a szakács, a csomagoló és kassza terület elsajátításával kezdünk. Ezt követi az általános műszakvezetői tréning, majd az adott manager szakterület elsajátítása.

KIVÁLASZTÁSI FOLYAMAT

KIVÁLASZTÁSI FOLYAMAT

Elsőként telefonon vesszük fel Veled a kapcsolatot, és időpontot egyeztetünk egy személyes találkozóra. Az interjúfolyamat során manager pozíciótól függően találkozni fogsz a kiválasztásért felelős munkatársunkkal, a General Managerrel és a Régióvezetővel is.