Miben más a KFC?

SZUPER CSAPAT

Értékeljük és támogatjuk egymást a mindennapok során. Éttermeinkben negyedévente csapatépítői programokkal erősítjük az egységet. Úgy készülj, ha csatlakozol hozzánk, itt nemcsak munkatársakkal fogsz együtt dolgozni, hanem a barátaiddal is. :)

RUGALMASSÁG

Fontos számodra a család, a suli vagy a hobbid? Nekünk is! Éppen ezért olyan munkahely vagyunk, ahol rugalmasan tervezzük a beosztásokat és szem előtt tartjuk munkatársaink magánéletét.

MEGBÍZHATÓSÁG

Bejelentett munkát, stabil és biztonságos környezetet kínálunk. Versenyképes havi fizetés mellett mi értékeljük a befektetett munkát és energiát. Teljesítményedet bónusszal és előrelépési lehetőséggel háláljuk meg.

FEJLŐDÉS

Nálunk a karrier valódi jelentéssel bír. A Te fejlődésed a mi sikerünk is. Magyarországon 2018-ban több mint 100 munkatársunk lépett magasabb pozícióba.

MINDEN LEHETSÉGES!

HITVALLÁSUNK

Száznál is több országban vagyunk jelen, naponta vendégek millióit szolgáljuk ki. Ma már nehéz elhinni, hogy amikor 1930-ban Harland Sanders megnyitotta kis éttermét, csak a különleges csirke receptje és a sikerbe vetett hite volt. Kezdettől fogva hű volt az elvéhez, és feltétel nélkül követte azt: "Teljes odaadással, és legjobb tudásod szerint tedd, amibe belevágtál.”
Sok év eltelt azóta, de a KFC hitvallása nem változott. Hiszünk abban, hogy ez az alapelv tette sikeressé a KFC-t, ezért választják olyan sokan az éttermeinket, bíznak bennünk és jól érzik magukat nálunk.