Mainossuunnittelija (graafikko/sisällöntuottaja)

Haemme nyt kahden hengen nuorekkaaseen markkinointitiimiimme osaavaa mainossuunnittelijaa vastaamaan mainostuotannon graafisesta ilmeestä sekä kaupallisen sisällön suunnittelusta.

Oletko sinä hakemamme luova, energinen ja oma-aloitteinen vahvistus tiimiimme?

Tehtäviisi kuuluu mm.

  • Monikanavaisten mainos- ja markkinointimateriaalien suunnittelu sekä tuottaminen mm. printti- ja digikanaviin
  • Kaupallisen sisällön tuottaminen mm. nettisivuillemme ja sosiaalisen median kanaviimme
  • Tiivis yhteistyö sekä sisäisten että ulkoisten yhteistyökumppaniemme kanssa

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa graafisen alan koulutusta; kuten medianomi tai vastaava. Sinulla on vahvaa osaamista työssä tarvittavista taitto- ja kuvankäsittelyohjelmista (mm. InDesign ja Photoshop) sekä muutaman vuoden aiempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Sinulla on hyvä visuaalinen silmä ja osaat ilmaista itseäsi sujuvasti kirjallisesti suomeksi. Lisäksi hallitset hyvin englannin kielen. Arvostamme kokemusta myös valokuvauksesta tai videotuotannosta.

Uudelta tiimivahvistukselta toivomme itse-ohjautuvaa ja helposti toimeen tarttuvaa otetta työhön. Kokeilet ja ideoit rohkeasti uutta, mutta sinulta löytyy myös tarkkuutta ja täsmällisyyttä. Suhtaudut graafiseen suunnitteluun ja sisällöntuottamiseen intohimolla. Lisäksi osaat hahmottaa liiketoiminnallisia kokonaisuuksia, tavoitteita ja tuloksellisuutta osana työnkuvaasi. Kiinnostus autoja kohtaan on etu.

Työssä avautuu myös mahdollisuus keskeiseen rooliin yhtiön visuaalisen linjan kehittämisessä kasvavan yhtiömme tarpeisiin. Meillä pääset työskentelemään johtavien autobrändien parissa dynaamisessa ympäristössä muiden ammattilaisten kanssa.

Hae osaksi tiimiämme lähettämällä hakemuksesi, CV:n, portfolion ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.12.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Elina Kopra, puh. 040 705 4459 maanantaina 19.11. klo 9.30 – 10.30 ja Henni Sulonen puh. 050 597 7318 perjantaina 23.11. klo 9.30 – 10.30.

LänsiAuto on kasvava ja kehittyvä autoalan konserni, joka tarjoaa automyynti-, korjaamo-, leasing- ja vuokraamopalveluja. Konsernin liiketoiminta on viime vuosina kasvanut voimakkaasti: vuonna 2019 liikevaihtomme ylittää jo 400 miljoonaa euroa. Toimimme 1.12.2018 alkaen myös Opelin maahantuojana Suomessa ja Baltiassa sekä maailman suurimman autovuokraamon Enterprisen franchising-kumppanina Suomessa.

Työpaikan tiedot

Työpaikan sijainti

Helsinki

Työsuhteen tyyppi

Kokopäivätyö

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yhteystiedot

LänsiAuto Oy
Laivalahdenkatu 8 B
FIN-00880  Helsinki
Finland