Myyntineuvottelija

LänsiAuto on kasvava ja kehittyvä autoalan konserni, joka tarjoaa automyynti-, korjaamo-, leasing- ja vuokraamopalveluja. Konsernin liiketoiminta on viime vuosina kasvanut voimakkaasti: vuonna 2019 liikevaihtomme ylittää jo 400 miljoonaa euroa. Toimimme 1.12.2018 alkaen myös Opelin maahantuojana Suomessa ja Baltiassa sekä maailman suurimman autovuokraamon Enterprisen franchising-kumppanina Suomessa.

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme nyt Helsingin liikkeen automyynnin tueksi

Myyntineuvottelijaa

Myyntineuvottelijana tuet automyyntiä ja huoltoa olemalla aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin puhelimitse. Olet avainasemassa yhteydenpidossa asiakkaiden suuntaan ja teet tiivistä yhteistyötä automyynnin sekä huolto-organisaation kanssa. Tehtävässäsi olet myyntitiimin jäsen ja raportoit automyynnin myyntipäällikölle. Työ sijaitsee autoliikkeessämme Helsingin Herttoniemessä.

Keskeisimmät työtehtäväsi:

  • Aktiivinen yhteydenpito olemassa oleviin asiakkaisiin sekä uusien asiakkaiden kontaktointi ja hankkiminen erilaisia kanavia hyödyntäen
  • Huollon sekä muiden tuotteiden ja palvelujen tavoitteellinen myynti LänsiAuton olemassa oleville asiakkaille
  • Myynti ja yhteydenpito tapahtuvat pääosin puhelimitse
  • Asiakastietojärjestelmän aktiivinen hyödyntäminen on keskeinen edellytys työssä onnistumiselle


Myyntineuvottelijan työ on kokoaikainen ja soveltuu hyvin esimerkiksi kaupalliselta alalta valmistuneelle tai henkilölle, joka on myyntihenkinen, analyyttinen ja halukas kehittymään.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta tavoitteellisista myyntitehtävistä. Kokemus puhelinmyyntityöstä on selkeä etu. Arvostamme aktiivista, tavoitteellista ja oma-aloitteista otetta myyntityöhön sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Toimenkuva on itsenäinen, mutta teet tiivistä yhteistyötä LänsiAuton eri yksiköiden kanssa. Tehtävä on uusi, joten pääset vaikuttamaan ja kehittämään sitä yhdessä automyynnin myyntipäällikön kanssa.

Työssä avautuu mahdollisuus keskeiseen rooliin automyynnin ja huollon myynnin tukemisessa ja edistämisessä. Meillä pääset työskentelemään johtavien autobrändien parissa dynaamisessa ympäristössä muiden ammattilaisten kanssa.

Lisätietoja tehtävästä saat myyntipäällikkö Tommi Kortelaiselta, puh. 0405120102.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevan hakulinkin kautta viimeistään 16.12.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä!

Työpaikan tiedot

Työpaikan sijainti

Helsinki

Työsuhteen tyyppi

Kokopäivätyö

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yhteystiedot

Tommi Kortelainen
LänsiAuto Oy