Egyéniségeket keresünk #szívvellélekkel

Egyéniségeket
keresünk
#szívvellélekkel

Maradj
önmagad
#szeretjükazegyéniségeket

A szarvas is
szívesen van velünk
#szeretjükahumort

Maradj olyan, amilyen vagy. Nyugodtan lehetsz szarvas is, a lényeg, hogy megértsük egymást.

Csatlakozom

Mit csinálunk?

Egyszerűbbé tesszük az életet a munkában.

A Business to Business szegmensben, a világ irodaszerszállító vezetői közé tartozunk. Ugyanakkor Magyarországon büszke B2B partnerei vagyunk a világhírű Nespresso brandnek.

Hogyan csináljuk?

Komplex megoldásokat ajánlunk.

Több mint 9 000 termékünk van, amelyeket ügyfeleink, a nekik legmegfelelőbb módon rendelhetnek meg, és a következő munkanapon kézbesítjük azokat. Célunk, hogy ügyfeleink életét megkönnyítsük világszerte 42 országban.

Egy szuper munka nyomában.

Szabad pozíciók

Helyi cég nemzetközi képviselettel

működéssel vagy ami jobb tapasztalatokkal

A Lyreco csoport középeurópai fiókja vagyunk. Egy szlovákiai városból, Bazinból látunk el 4 országot – Csehországot, Magyarországot, Ausztriát és Szlovákiát. Bazinban található a fő disztribúciós és logisztikai központ is mind a 4 ország számára.

Milyenek vagyunk?

Közvetlen légkör, családias környezet, remek munkatársak.

Amennyiben egy teljesen normális céget keresel, amely „csak munkahely“, akkor nem jó helyen jársz. Mi mindannyian tegezzük egymást és szívesen töltjük együtt az időnket, mivel jól érezzük magunkat egymás társaságában. Annak ellenére, hogy egész nap a feladatainkon és a célkitűzéseinken dolgozunk, szeretjük a humort, sőt, az egyenesen hozzátartozik a Lyreco kultúrájához.

Ha sikeresek vagyunk, kölcsönösen dicsérjük egymást, és ha valami nem rendeltetésszerűen működik, azt is megbeszéljük. Megosztani a nézeted az ügyvezető igazgatóval? Nálunk ez mindennapos. Mindig szívesen meghallgatja az alkalmazottak visszajelzéseit – mi több, aktívan ki is kéri azokat!

Kezdeteinktől, 2006-tól már 300 főt számlál a csapatunk. Szívesen szervezünk közös tevékenységeket. Legyen az céges síelés, nyári esemény az alkalmazottak és családjaik számára, teambuildingek vagy céges partyk, mindig történik valami. Szívesen segítünk

Ha érdekel a múltunk,

szívesen elárulunk Neked többet is.

 • Georges-Gaston Gaspard megnyitotta az első papírkereskedést Valenciennes városában Franciaország északi részén. Fokozatosan bővítette a szolgáltatásait, sőt elkezdte gyártani a saját papírtermékeit.

 • G.G. Gaspard felépítette az első raktárt, amely a kézbesítési szolgálat központja lett. Gyorsan nyilvánvalóvá vált, hogy a termékek kézbesítése az ügyfél és a vállalat számára is előnyős és néhány év alatt a raktár tevékenysége felülmúlta a papírüzlet tevékenységét.

 • A 2. világháború alatt jelentős károk keletkeztek a vállalat üzemein, ami ezt követően a stratégia átértékeléséhez vezetett. G.G. Gaspard és fia Etienne közös megállapodás után befejezték a kiskereskedelmi árusítást és úgy döntöttek, hogy csak az áru kézbesítésére fognak összpontosítani a vállalatok számára.

 • Etienne Gaspard átvette a vállalat vezetőségét és folytatta a bevezetett stratégiát.

 • Létrejött az első termékkatalógus.

 • Georges Gaspard (Etienne fia) pályafutását Kereskedelmi Képviselő pozíción kezdte, jelenleg Ő a Lyreco igazgatója. (G.G. nem a cég elnöke vagy egyszerűen a tulajdonos és Hervé Milcent az igazgató)

 • 10 év alatt különböző pozíciókban dolgozott és 1979-ben Ő lett az ügyvezető igazgató. Ebben az évben jött létre a Lyreco is, mint márka.

 • A Lyreco fokozatosan terjeszkedett Európába, Ázsiába és Ausztráliába.

 • Fiókunk megalapítása.

 • A Lyreco csapat és 14 stratégiai partnere jelenleg 42 országban tevékenykedik, körülbelül 2 milliárd eurós forgalommal.

Tekints meg egy
rövid videót a történelmünkről

Segítünk azokon, akik a legjobban rászorulnak

Ha a gyermek iskolába jár, a nemzet gyarapszik!

A Lyreco for Education Alapítvány, mely 2008-ban alakult, pénzeszközöket gyűjt azzal a céllal, hogy azokat a fejlődő országok gyermekeinek adományozza, oktatásuk jobb elérhetőségének érdekében.

5

támogatott
ország

72800

iskolába beíratott gyermek*

161

épület*

1741628  

lett összegyűjtve és átadva nem
kormányzati szervezeteknek

*egyes műveleteket a Francia Fejlesztési Hivatal vezetett

Map
 • Lyreco fiókok
 • Támogatott országok

Közösen
segítünk