Elérhetőség küldése

Ennek a pozíciónak a kiválasztási eljárása céljából a LYRECO CE, SE, Magyarországi Fióktelepe, azonosító száma: HU22310462, Salétrom utca 4. 2. em., 1085 Budapest, és a csoport más vállalatai, mint adatkezelő az Ön által megadott (vagy nyilvános forrásokból megszerzett) személyes adatokat az (EU) 2016/679 általános rendeletnek megfelelően fogja feldolgozni. Részletek Részletek

Erre az álláshirdetésre való jelentkezésével a személyes adatait az adatkezelőnek rendel-kezésére biztosítja a kiválasztási folyamat céljából és a kiválasztás teljes időtartamáig. A személyes adatai feldolgozását illetően a következő jogokkal rendelkezik: (i) a személyes ada-tokhoz való hozzáférés (ii) a pontatlan vagy hamis személyes adatok helyesbítése vagy kiegészítése, (iii) a személyes adatok törlése, abban az esetben, ha az adatok már nem szükségesek azokra a célokra, amelyekre azokat gyűjtötték vagy másként lettek feldolgozva, vagy ha észreveszi, hogy jogellenesen lettek feldolgozva, (iv), a személyes adatok feldolgozásának korlátozása különleges esetekben (v) adathordozhatóság, (vi) kifogásolni a megszüntetendő személyes adatok feldolgozását, kivéve, ha bebizonyosodik egy komoly in-dok a jogszerű feldolgozásra, amelyek felülmúlják az Ön érdekeit vagy jogait és szabadságát, különösen, ha az ok a lehetséges jogi igények érvényesítése és (vii) az Adatvédelmi Hivatallal való kapcsolatfelvétel.

További információk az adatfeldolgozásról az LMC s.r.o., vállalat, azonosító száma: 264 41 381, Praha 7, Jankovcova 1569 / 2c, 170 00, a személyes adatok védelmére felhatalmazott Jan Svoboda-nál, e-mail: dpo@lmc.eu. illetve a www.lmc.eu/en/privacy-policy/ címen érhetők el.

Személyes adatok
Kapcsolat adatok
Megjegyzések és berendezés