Validointi-insinööri

Haemme validointi-insinööriä MEMS-komponenttien luotettavuus- ja suorituskykymittausten suunnitteluun, toteuttamiseen ja raportointiin. Tehtävässä työskentelet ja toimit tiiviissä yhteistyössä validointilaboratorion insinöörien ja operaattoreiden kanssa, mutta myös tuotekehitys, laatu ja tuotannon organisaatiot ovat mukana työssäsi.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta (ins./DI, elektroniikka) sekä kokemusta laboratorioympäristössä työskentelystä. Sinulla on käytännön kokemusta elektroniikan komponenttien sähköisistä mittauksista ja hallitset työskentelyn laboratorio-olosuhteissa. Tehtävässä on eduksi testitulosten ja datan käsittelyssä käytettävien ohjelmistojen (mm. Excel, Minitab, LabReport) sekä elektroniikan yleisen luotettavuuden ja testaus- ja mittausjärjestelmien tuntemus.

Työskentelyotteesi on käytännönläheinen, suunnitelmallinen ja tarkka. Tartut uusiin haasteisiin ennakkoluulottomasti ja vaativa tekninen ongelmanratkaisu motivoi sinua. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä dokumentoit työsi huolella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Henna Pietarinen 040-672 6661 ja Timo Salmi 040-5742070. Jos kiinnostuit tehtävästä lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivees alla olevasta linkistä viimeistään 7.5. mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com

Työpaikan tiedot

Työpaikan sijainti

Vantaa

Työsuhteen tyyppi

Kokopäivätyö

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yhteystiedot

Henna Pietarinen
Murata Electronics Oy