Oppisopimuksella tuotantotyöntekijäksi

Olemme kasvamassa, haluatko kasvamaan tuotantotyöntekijäksi kanssamme?


Murata Electronics Oy valmistaa Vantaan Martinlaaksossa piiantureita ja anturikomponentteja erilaisiin autoteollisuuden ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme kasvamassa ja nostamassa tuotantokapasiteettiamme ja siksi tarvitsemme runsaasti uusia työntekijöitä tulevaisuudessakin.

Tarjoamme nyt yhteistyössä Vantaan ammattiopisto Varian kanssa mahdollisuuden kouluttautua ja sitä kautta työllistyä elektroniikka-alan tehtäviimme oppisopimuskoulutuksella. Oppisopimuskoulutuksessa opiskelu tapahtuu työn ohessa niin, että pääset heti töihin oppisopimuksen alkaessa lokakuussa 2018. Koulutus tähtää tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinnon osan ”elektroniikan ja ICT:n perustehtävät" suorittamiseen ja se on laajuudeltaan 45 osaamispistettä. Oppisopimusjakson kesto on 6-8kk ja henkilö tulee työskentelemään tämän ajan Muratalla arjen 2-vuorossa (ma-pe klo 6:30-14:45 ja joka toinen viikko 14:30-22:45).

Mitä oppisopimuskoulutukseen haluavalta edellytetään?

  • kiinnostusta tuotantotyöhön ja elektroniikkateollisuuden uramahdollisuuksiin
  • sujuvaa suomen kielen taitoa
  • soveltuvuutta vuorotyöhön ja Muratan tuotantoympäristöön
  • oma-aloitteista ja tarkkaa työskentelytapaa
  • vähintään 18 vuoden ikää

Työnkuva
Tuotantotyössämme olet tärkeä osa työyhteisöä, jonka tavoitteena on varmistaa tuotteiden laatu ja eteneminen valmistusprosessin eri vaiheissa. Työ sisältää esimerkiksi materiaalien vastaanottoa, tuotantolatteiden käyttöä, tietojenkäsittelyä tuotantojärjestelmässä, tuotteiden visuaalista laaduntarkastusta sekä mikroskooppityöskentelyä.

Mitä koet tässä työssä?
Meillä pääset näkemään millaista on moderni elektroniikkateollisuus ja työskentely laboratoriomaisissa puhdastiloissa. Työssä voit nauttia rutiineista, mutta pääset myös opettelemaan uutta ja tuomaan esiin omia kehitysehdotuksiasi toimintamme parantamiseksi. Tarjoamme myös monia kehittymis- ja urapolkumahdollisuuksia sekä erilaisia virkistys- ja työterveysetuja työntekijöillemme.

Muratan tuotantotyö ja oppisopimuskoulutus sopii sinulle, jos haluat:

  • vakituisen työsuhteen
  • säännölliset työajat
  • vakaan ja kasvavan työnantajan
  • sopivassa suhteessa uutta ja rutiineja
  • vaihtaa alaa ja hankkia hyvät perusedellytykset uudelle uralle

Haluatko mukaan kasvamaan kanssamme? Toimi näin:
Jätä lyhyt hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera alla olevasta linkistä viimeistään 26.8.2018. Jätettyäsi hakemuksen sinuun otetaan yhteyttä, jolloin saat lisätietoja oppisopimuskoulutuksen toteutuksesta. Lisätietoja oppisopimuskoulutuksesta antaa Varian Keijo Mikkonen puh. 050 312 1755.

Etkö vielä tunne meitä? Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com

Työpaikan tiedot

Työpaikan sijainti

Vantaa

Työsuhteen tyyppi

Kokopäivätyö

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yhteystiedot

Satu Virtanen
Murata Electronics Oy