Avoin hakemus: tuotantotyöntekijän tehtävät

Olemme kasvamassa, haluatko kasvamaan tuotantotyöntekijäksi kanssamme?

Murata Electronics Oy valmistaa Vantaan Martinlaaksossa piiantureita ja anturikomponentteja erilaisiin autoteollisuuden ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme kasvamassa ja nostamassa tuotantokapasiteettiamme ja siksi tarvitsemme runsaasti uusia työntekijöitä lähitulevaisuudessa. Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään tuotantoympäristössämme puhdastiloissa, olet nopea oppimaan ja pidät huolellisuutta vaativista, rutiineja sisältävästä töistä, saatamme olla sinulle sopiva työpaikka. Tarjoamme vakituisen, pitkäaikaisen työsuhteen säännöllisillä työajoilla ja mukavilla työkavereilla. Olemme vakaa työnantaja, jonka tuotteilla on kysyntää tulevaisuudessakin.

Mikäli kiinnostuit, lue alta tarkemmin työtehtävästä ja tuotantotehtäviemme asettamista vaatimuksista ja jätä hakemuksesi oheisesta linkistä. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli meillä on tarjota töitä toivomassasi vuorossa ja haluamme edetä kanssasi rekrytointiprosessissa. Lisäksi tiedotamme rekrytointitilanteestamme kaikille avoimen hakemuksen jättäneille syksyn aikana aina kuukauden päätteeksi. Lisätietoja tehtävästä ja tilanteesta saat Rekrytoija Satu Virtaselta, joka vastaa tiedusteluihin keskiviikkoisin klo 15-16 numerossa 0400-837 990.

***

Tuotantotyöntekijä eli Operaattori:

Työnkuva
Tuotantotyössämme olet tärkeä osa työyhteisöä, jonka tavoitteena on varmistaa tuotteiden laatu ja eteneminen valmistusprosessin eri vaiheissa. Työ sisältää esimerkiksi materiaalien vastaanottoa, tuotantolatteiden käyttöä, tietojenkäsittelyä tuotantojärjestelmässä, tuotteiden visuaalista laaduntarkastusta sekä mikroskooppityöskentelyä.

Meillä voit työskentelet jossakin seuraavista vuorovaihtoehdoista:

  • Arjen 2-vuoro: ma-pe klo 6:30-14:45 ja joka toinen viikko 14:30-22:45
  • Arjen yövuoro: su-to 22:30-6:45, 5 perättäistä yötä.
  • Viikonlopun yövuoro pe-la 22:30 - 10:45, 2 perättäistä yötä*
  • Viikonlopun päivävuoro la-su 10:30 - 22:45, 2 perättäistä päivää*

*Viikonloppuvuoromme sisältävät ajoittain myös perjantai työpäivän.

Mitä koet tässä työssä?
Meillä pääset näkemään millaista on moderni elektroniikkateollisuus ja työskentely laboratoriomaisissa puhdastiloissa. Työssä voit nauttia rutiineista, mutta pääset myös opettelemaan uutta ja tuomaan esiin omia kehitysehdotuksiasi toimintamme parantamiseksi. Tarjoamme myös monia kehittymis- ja urapolkumahdollisuuksia sekä erilaisia virkistys- ja työterveysetuja työntekijöillemme.

Odotamme tuotantotyöhön haluavalta:

  • Aiempaa osaamista tai kiinnostusta elektroniikkateollisuuteen
  • Soveltuvuutta vuorotyöhön
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • Tarkkaa ja huolellista työskentelytapaa sekä oma-aloitteisuutta

Etkö vielä tunne meitä? Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com

Työpaikan tiedot

Työpaikan sijainti

Vantaa

Työsuhteen tyyppi

Kokopäivätyö, osa-aikatyö

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yhteystiedot

Satu Virtanen
Murata Electronics Oy