Kesätyöntekijä, tuotannon esimies

Haemme tuotannon arki- ja viikonloppuvuoroon esimiehiä kesäksi 2018. Esimiehenä vastaat Chip & Assembly valmistuksen toiminnasta vuorosi aikana. Alaisinasi ovat tuotannon työntekijämme, ja ohjaat heidän lisäkseen myös tuotannon tukiryhmien toimintaa työvuorosi aikana. Vastaat työnohjauksesta, resursoinnista ja toiminnan sekä henkilöstön kehittämisestä alueellasi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Kokemusta tuotantoympäristöstä
  • Halua ja kykyä ohjata korkean laatuvaatimuksen tuotantoa
  • Kyvykkyyttä toimia tuotannon esimiehenä ja ohjata ihmisiä saavuttamaan tavoitteita
  • Haasteita pelkäämätöntä asennetta
  • Innostusta tekniikkaan ja kehittämistyöhön
  • Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa

Lisäksi arvostamme:

  • Teknistä koulutusta (DI tai AMK)
  • Lean-menetelmien osaamista

Meille on tärkeää, että pystyt rakentamaan hyvän yhteishengen ja saat itsesi lisäksi myös muut innostumaan, onnistumaan ja kehittämään toimintaamme. Sinulle on luontaista ratkoa haasteita sekä itsenäisesti että yhteistyössä tuotannon ja tukiryhmien kanssa. Tehtävä sopii hyvin sekä esimiesuraansa aloittavalle henkilölle että kokeneemmalle esimiehelle, jolla on palava halu kehittyä ja joka aidosti innostuu tehtävästä.

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä huipputeknologiaa kehittävässä ja valmistavassa yrityksessä Vantaan Martinlaaksossa. Tehtävä on erinomainen mahdollisuus työskennellä ja kehittyä nykyaikaisten teknologioiden, menetelmien ja alan parhaiden osaajien parissa. Tehtävä tarjoaa hyvän mahdollisuuden oppia laadukkaan tuotannon periaatteita kansainvälisessä elektroniikka-alan vientiyrityksessä. Tuotteemme ovat merkityksellisiä ja toimivat vaativissa kohteissa mm. autoissa ja terveysteknologiassa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi alla olevasta linkistä viimeistään 12.03.2018. Hakijoiden haastattelut pyritään aloittamaan jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Olli Rautee keskiviikkoisin klo 11-12 numerosta p. 040 545 5795 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)murata.com.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com

Työpaikan tiedot

Työpaikan sijainti

Vantaa

Työsuhteen tyyppi

Kokopäivätyö

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yhteystiedot

Olli Rautee
Murata Electronics Oy