Ostoreskontranhoitaja

Me kasvamme, tule kasvamaan kanssamme!

Haluatko kehittyä talouden ammattilaisena ja kartuttaa osaamistasi ostoreskontran alueella? Ulkoisen laskennan tiimimme hakee nyt osa-aikaista ostoreskontranhoitajaa auttamaan kasvavan liiketoimintamme tukemisessa!

Työnkuvaus
Osa-aikaisena ostoreskontranhoitajanamme työskentelet joustavasti n. 15-20 h viikossa tehden yhdessä tiimin kanssa ostoreskontraan liittyviä tehtäviä. Meillä ostoreskontranhoitajan tehtäviin kuuluvat saapuneiden ostolaskujen käsittelyä, laskujen kohdistamista vastaanottoon, esitiliöinnit ja hyväksyntäkierrosta huolehtiminen sekä erilaisia täsmäytyksiä. Lisäksi vastaat ostoreskontran sähköposteihin, hoidat maksukehotuksia ja olet yhteydessä sidosryhmiimme.Tässä roolissa olet osa ulkoisen laskennan tiimiämme, johon kuuluvat talouspäällikkö, kirjanpitäjä, kaksi ostoreskontranhoitajaa sekä myyntireskontranhoitaja. Tiimin tavoitteena on varmistaa yhtiön virallinen laskenta eli huolehtia kirjanpidosta ja yrityksen ulkoisille sidosryhmille tarkoitetuista raportoinneista ja sinä tulet tukemaan tätä tarkoitusta omalla reippaalla työpanoksellasi.

Samalla kun autat tiimiämme ja kasvavaa yritystämme ostoreskontranhoidossa, kehityt myös itse alan asiantuntijana: pääset oppimaan kokeneemmilta työkavereiltasi sekä näkemään millaista on ison, kansainvälisesti toimivan ja tuotteita valmistavan yrityksen taloushallinto. Uskomme, että tämä on sinulle arvokasta kokemusta tulevaisuudessa.

Tehtävässämme menestyminen edellyttää

  • sopivia opintoja (esim. tradenomi/ekonomiopiskelija)
  • numerotarkkuutta ja huolellisuutta
  • hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Näiden lisäksi arvostamme paljon, jos olet nopea oppimaan ja ottamaan haltuun uusia asioita ja sinulla on liiketoimintalähtöinen ajattelutapa.

Työsuhde
Tehtävämme on osa-aikainen (n.15-20h/vko) määräaikaisuus toukokuun loppuun saakka, minkä jälkeen on mahdollista jatkaa tehtävässä kesän ajan täysipäiväisesti aina elokuun loppuun asti. Tehtävä sopii uransa alussa olevalle osaajalle tai alan opiskelijalle opintojen oheen. Toimitilamme sijaitsevat Vantaan Martinlaaksossa, Vantaankosken juna-aseman ja Kehä III:n välittömässä läheisyydessä, joten töihin pääset kätevästi junalla, bussilla tai omalla autollasi.

Kuulostaako sinulle sopivalta tehtävältä? Jos ajattelit kyllä, älä epäröi jättää CV:tä ja lyhyttä hakemuskirjettä oheisesta linkistä tai tiedustella lisää tehtävästä talouspäällikkö Piritta Järviseltä p. 040 661 0648 (5.11. klo 13-14, 8.11 klo 14-15, 12.11 klo 9-10). Hakuaikaa on 15.11.2018 asti, minkä jälkeen aloitamme potentiaalisten henkilöiden haastattelut.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com

Työpaikan tiedot

Työpaikan sijainti

Vantaa

Työsuhteen tyyppi

Osa-aikatyö

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yhteystiedot

Piritta Järvinen
Murata Electronics Oy